Mercis en meer

Mercis

Mercis is software voor uw dagelijks commercieel en logistiek beheer. Met Mercis maakt u in een handomdraai documenten zoals een offerte, een bestel- of leverbon en een factuur of creditnota. Dit zowel voor aan- als verkoop.

Het beschikt over een afrekensysteem (kassa) met een door banksys gecertifieerde betaalmodule.

Mercis is eigenlijk de grote broer van Mupro Fact.


Ook bij Ambiorix schoenen in Tongeren gebruiken ze sinds jaar en dag Mercis."Mercis is voor ons het dagelijks werkinstrument in alle afdelingen van ons bedrijf: customer service, supply chain, production process, logistics and invoicing."

Mobile & Websites

Windev is een zeer uitgebreide ontwikkelomgeving (5GL) voor het maken van applicaties voor diverse platformen zoals Windows en Linux. Windev ondersteunt de meest bekende programmeertalen zoals Java, C/C++, Cobol, Fortran en Visual Basic en is ook geschikt om .NET applicaties te schrijven.

Naast zijn eigen database hyperfile (C/S) ondertsteunt Windev ook SQL server, Oracle, AS/400, Sybase, MySQL, Informix, DB2, Progress, XML, Access, Excel, SQLite, dBase3+, dBase4, Clipper5, FoxPro/FoxBase, HTML, OLE DB, ....


Windev Mobile en Webdev werken nagenoeg op dezelfde manier als Windev. Met Windev Mobile maken we applicaties voor Smartphones, Tablets en Pocket PC's (Android, iOS, Windows Mobile, CE, ...).

Met Webdev ontwikkelen we dan weer websites voor internet en intranet (Web en SaaS).

© copyright by Muprosoft          disclaimer

All rights reserved