Mupro Fact
 • Mupro Fact 'Facturatie' met adressen, producten, aankopen, facturen, kassaverkopen, enz..

 

 • Mupro Fact 'Banking' met diverse betaal- en incassomodules, vooral afgestemd op de SEPA standaarden.

 

 • Alle modules en vensters zijn in overleg aanpasbaar op maat!

Alle modules kunnen in de demoversie (niet-geregistreerde versie van Mupro Fact) met behulp van de beknopte handleiding worden uitgeprobeerd. De enige beperking in de demoversie is dat de bedragen in de geëxporteerde bankbestanden en de afdrukken voor de bankingmodules worden aangepast naar 1,02 euro. In de facturatiemodule zijn in de demoversie de afdrukken uitgeschakeld.


Indien je interesse hebt in één van de beschikbare modules kun je in de registratiemodule van Mupro Fact je bedrijfsgegevens invullen en de gewenste modules aanvinken. Via de e-mail registratie kan je vervolgens een serienummer aanvragen.


Ga o.a. naar download voor een prijslijst en de verkoopsvoorwaarden. Downloaden van een demoversie kan ook hier.

Facturatie

Alles voor een snelle, makkelijke, efficiënte en correcte facturatie zoals: adressen, producten, facturen en creditnota’s, offertes, orders, leveringsbonnen, leveranciers en aankopen, BTW-aangiften en –listings, statistieken en grafieken, kassaverkopen, herstellingen, maten, kleuren, seizoenen, BOB-export klanten, EId, urenregistratie, werking met barcodes, afdruk etiketten, rappels, enz..

Banking

In de bankingmodules wordt gebruik gemaakt van de adressenmodule. In een apart tabblad worden de rekeningen per adres (relatie) beheerd.

Extra mogelijkheden zoals de overname van tegenpartijen uit ISABEL5, rekeningen toevoegen aan betalingsgroepen, beheer van eigen rekeningen en vaste bedragen en mededelingen per rekening.

De modules creëren betaal- en incassobestanden gebaseerd op de SEPA-XML standaarden en bieden een oplossing voor een aantal niet ondersteunde functies in ISABEL6.


 1. Betaalmodules


 • SEPA overschrijvingen enkelvoudig

Snelle aanmaak van losse SEPA-betalingen met gebruik van o.a. de rekeningen uit de tegenpartijen uit ISABEL5.Export naar XML voor overname in je E-banking systeem.

 • SEPA overschrijvingen groep

Oplossing voor ontbrekende ISABEL6 functies 'betalingen naar groepen' en 'groepsbetaling SEPA overschrijving'.

 • Excel naar XML

Conversie van betalingen, aangemaakt in EXCEL, naar XML (inclusief conversie naar Belgische IBAN/BIC).

 • CIRI FBF naar XML

Conversie van het oude Belgische binnenlands betalingsbestand naar XML. Oplossing voor het ontbreken van het aanmaken van SEPA-XML betaalbestanden in je huidig ERP/boekhoudpakket en oplossing voor de striktere validatie bij de upload van dit oude formaat in ISABEL6.

 • CIRI VME naar XML

Idem als de vorige module, maar dan voor het oude Belgische buitenlands betalingsbestand.


 1. Incassomodules


 • Europese domiciliëringen

Migratie van bestaande DOM80 domiciliëringen naar Europese domiciliëringen (SEPA Direct Debit). Inclusief B2C en B2B, overname van migratiebestand nationale bank, mandatenbeheer, conversie van DOM80   bestand naar XML, …. Zie ook www.sepabelgium.be.

 • Cheques ter incasso

Oplossing voor deze ontbrekende bankeigen module in ISABEL6.

 • Incasso LCR/BOR

Oplossing voor deze ontbrekende bankeigen module in ISABEL6
© copyright by Muprosoft          disclaimer

All rights reserved